Archieven

Technische avond

Schouder Deze avond staat geheel in het teken van de schouder!  Op deze avond zullen de volgende punten behandeld worden: Schouder Anatomie herhaling Acuut en chronische schouderletsels Diverse praktijkvoorbeelden Kosten Leden gratis & niet-leden €5,- Aanmelden kan ->>hier<<-

Categorie:

Handentherapie

Deze interessante avond wordt verzorgt door Thomas Mosman van Handentherapie Twente en zal gaan over blessures en het voorkomen van. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan deze avond. De kosten voor niet-leden bedragen €5,- en voor de Son-leden is deze avond gratis bij te wonen. De avond wordt gehouden in het MST te Enschede… Lees meer »

Categorie:

Herhalingsles ABCDE-methodiek

Voor de leden die vorig jaar de cursus ABCDE-methodiek hebben gevolgd, organiseren wij vanavond een herhalingsles.  De deelnemers hebben persoonlijk contact gehad en opgave is niet meer mogelijk. Mocht u interesse hebben in deze cursus, neem dan contact op met het bestuur. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we een nieuwe groep starten.  

Categorie:

Product informatieavond

Een gezellige avond vol informatie over de producten van Sportsbalm. Smeer je al jaren met dezelfde producten tijdens massage? Geef je dan snel op en kom naar Nijverdal om kennis te maken met de nieuwste producten met een duidelijke uitleg en de laatste inzichten.    Aanmelden kan ->>hier<<-

Categorie:

Technische Avond

Voetentraining Deze avond staat geheel in het teken van voeten!  Wat zijn de meest voorkomende klachten en hoe worden voetspieren getraind om klachten en/of aandoeningen te voorkomen. Een interessante avond voor verzorgers die ondersteunen tijdens wandelevenementen zoals de Nijmeegse vierdaagse. Heidi Ekkerink register- en wandelpodoloog daarnaast wandelaar in hart en nieren zal deze avond verzorgen. … Lees meer »

Categorie: