Twenterun 2018

26-05-18 05:00 - 17:00

Het ROC van Twente organiseert al weer de 3e editie van de Twenterun. Deze estafetteloop over 240 km, verbindt alle Twentse gemeenten en is echt een uniek evenement. Er wordt dag en nacht gelopen, waarbij de loper word door gewisseld en vergezeld door 2 fietsers. Deelnemende teams hoeven niet gelinkt te zijn aan het ROC van Twente. Deelname is gratis. De teams doen wel hun best om sponsorgeld op te halen voor Twentse stichting Kans Voor Een Kind. Bij de 2e editie is door de 12 deelnemende teams ruim €17.000,- bijeen gebracht!

Voor dit evenement zijn wij op zoek naar sportverzorgers die samen met leerlingen van het ROC met het keuzevak “sportmassage” vrijwillig willen ondersteunen. 

Er wordt gemasseerd in twee teams.

Het eerste team start ’s ochtends om 5.00 uur in Almelo (tot ongeveer 10.00 uur). Er wordt gezorgd voor ontbijt! Het tweede team start rond het middaguur in Hengelo (exacte tijden volgen). Kun je geen genoeg krijgen van het masseren tijdens dit geweldige evenement dan mag je je natuurlijk ook opgeven voor beide locaties.

Aanmelden kan niet meer

Iconic One Theme | Powered by Wordpress